SUDJELOVALI SMO U HUMANITARNOJ AKCIJI "TORTA PARTY"

15.12.2019. | objavio Admin

ČLANOVI GLOBE SKUPINE I UČENICI 3. B RAZREDA SUDJELOVALI U "TORTA PARTY" HUMANITARNOJ AKCIJI

"Torta party" naziv je humanitarne akcije koja se u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika održala u subotu, 14. prosinca 2019. ispred crkve sv.Vlaha, dvanaesti put po redu. 

Cilj ove akcije je da se prodajom komada doniranih torti ostvari što veći prihod koji se usmjerava u dobrotvorne svrhe. Osim što smo sudjelovali s donacijom torte, učenici naše škole - članovi Globe skupine i učenici 3.B razreda, sudjelovali su u samoj prodaji i posluživanju. 

Naši su Globovci uočili da je Turistička zajednica grada Dubrovnika ove godine organizirala Torta party u ekološkom tonu. Svjesni važnosti očuvanja prirode i održivog razvoja, organizatori su umjesto plastičnih tanjura i plastičnog pribora za jelo koristili ekološki prihvatljivi i biorazgradivi materijali. Za učenike 3.B razreda sudjelovanje u ovoj aktivnosti, osim ostvarivanja humanitarnog cilja, pomoglo je i u ostvarivanju dijela ishoda iz predmeta "Uvod u odnose s javnošću". 

Ovogodišnjom akcijom "Torta party" prikupljeno je preko 11.000,00 kuna namijenjenih Poliklinici za zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih Opće bolnice Dubrovnik. 

Drago nam je što smo bili sudionici ove vesele, slatke, ekološki osvještene i humanitarne akcije!

Brojač posjeta

UKUPNO222,257

MJESEC8,971

TJEDAN2,580

DANAS39