ERASMUS+ PROJEKT "ŽIVOT U DOBA MIGRACIJA"

24.01.2020. | objavio Admin

PRIPREME ZA LISABON

Nakon projektnog sastanka održanog u listopadu 2019. u Njemačkoj, nastavnice naše škole Anita Kondrić, prof. njemačkog i engleskog jezika i Katija Matušić, prof. etike i povijesti pripremile su učenike za prvu mobilnost koja će se u okviru Erasmus+ projekta "Život u doba migracija" održati u glavnom gradu Portugala.

U međuvremenu, školski timovi su radili na razvijanju loga i internetske stranice Projekta.

Zahvaljujući talijanskom timu, projekt je dobio svoju internetsku stranicu www.livingindiversity.altervista.org na kojoj se mogu pronaći svi rezultati i materijali nastali tijekom održanih sastanaka i mobilnosti. 

Zadovoljstvo nam je pohvaliti se s doprinosom naše škole. Naše su nastavnice osmislile naziv internetske stranice "Living in diversity", a učenici idejno rješenje i dizajn loga.

Za mobilnost u Lisabonu koja će se odvijati u razdoblju od 10. do 15. veljače 2020. godine učenici su se povezali s vršnjacima u partnerskim školama preko platforme e-Twinning, pripremili su prezentaciju svoje škole i grada te rezultate istraživanja o prošlosti migracija u našoj zemlji.

Tim učenika koji će nas predstavljati u Lisabonu su iz III.C razreda: Ana Čondrić, Luciana Kresić, Đive Turajlić i Maja Stojanović. Kao pratnja i podrška učenicama na ovoj mobilnost bit će nastavnice Kondrić i Matušić.

Brojač posjeta

UKUPNO894,526

MJESEC23,088

TJEDAN2,581

DANAS855