IMAMO RADIO EMISIJU „IDEMO U EKONOMSKU“

08.02.2023. | objavio Admin

SLUŠAJTE NAS NA UNIDU RADIJU SVAKE PRVE SRIJEDE U MJESECU!

Nakon pokretanja Instagram profila „Idemo u Ekonomsku“ u sklopu Erasmus+ projekta „Pokreni posao“, nastala je ideja o pokretanju istoimene radio emisije.

Radio emisija „Idemo u Ekonomsku“ koju je za naše učenike pokrenula prof. Belinda Marić, emitira se svake prve srijede u mjesecu na UNIDU radiju Sveučilišta u Dubrovniku.   

Prva emisija emitirana 1. veljače 2023. bila je posvećena pripremama naših maturanata za maturalnu zabavu. Emisiju su vodile maturantice Krisia Prkačin i Nicol Vodopić, a njihove gošće su bile maturantice Matea Prkačin i Ivana Bender.  

Instagram profil „Idemo u Ekonomsku“ i istoimena radio emisija omogućuju našim učenicima da prikazuju i govore iz svoje perspektive o aktivnostima u kojima sudjeluju kao što su Erasmus+ i ostali zanimljivi projekti koji se provode u našoj školi.

Našu prvu emisiju možete poslušati na sljedećoj poveznici:

https://www.mixcloud.com/uniduradio/idemo-u-ekonomsku-122023/?fbclid=IwAR1hKKdvbaalkOatwZQpAbQeWjv4TrPkSyAPiDyc0KmUN-rhUOzrirzYvVM

Za prvu srijedu u mjesecu ožujku najavljujemo temu vezanu uz sudjelovanje naših učenika u mobilnosti u okviru Erasmus+ projekta „Pokreni posao“.

Brojač posjeta

UKUPNO894,449

MJESEC23,011

TJEDAN2,504

DANAS778