PREZENTIRALI SMO NAŠU "e-School Bank" PLATFORMU

04.12.2023. | objavio Admin

NA ODJELU ZA EKONOMIJU I POSLOVNU EKONOMIJU SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU SUDJELOVALI SMO U PROGRAMU OBILJEŽAVANJA MEĐUNARODNOG DANA BANAKA PREZENTIRANJEM NAŠE "e-SCHOOL BANK" PLATFORME.

Na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju 4. prosinca 2023. interaktivnim izlaganjima pod nazivom "Click and bank" obilježen je Međunarodni dan banaka. Kroz program kojeg je osmislila izv. prof. dr. sc. Iris Lončar, učenici i studenti su se upoznali sa specifičnostima internetskog i mobilnog bankarstva.

Na poziv prof. Lončar, u navedenom programu, sudjelovale su učenice naše škole smjera ekonomist, Petra Vidović, Karla Oberan i Kristina Novaković koje su s nastavnikom, mentorom Dubravkom Glavinićem predstavile našu digitalnu platformu „e-School bank“, nastalu kao rezultat istoimenog Erasmus+ projekta.

Naše su učenice prikazele kako na platformi, razvijenom za provedbu vježbi učenika iz predmeta Bankarstva, funkcioniraju aktivnosti otvaranja tekućih, deviznih i žiro računa, provedbe plaćanja, odobravanje kredita, ugovaranje štednje i obavljanje ostalih online usluga u digitalnoj sferi. Prezentaciju su pratili studenti kao i učenici drugih srednjih škola iz našeg grada.

Zahvaljujemo Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju na prilici da pokažemo postignuća i mogućnosti naše škole u razvijanju kompetencija učenika u području bankarstva i financijske pismenosti.

Brojač posjeta

UKUPNO894,540

MJESEC23,102

TJEDAN2,595

DANAS869