ČETVRTI EUROPSKI TJEDAN STRUKOVNOG OBRAZOVANJA

19.10.2019. | objavio Admin

ZAVRŠEN TJEDAN EUROPSKOG STRUKOVNOG OBRAZOVANJA (VET WEEK) 14. - 18. LISTOPADA 2019.

Europski tjedan strukovnog obrazovanja (VET week) projekt je Europske komisije koji je osmišljen i pokrenut prvi put 2016. godine s ciljem promoviranja i podizanja atraktivnosti strukovnog obrazovanja.
Ovogodišnji tjedan strukovnog obrazovanja, četvrti po redu, započeli smo predstavljanjem brošure i radionicom "Mala škola ekonomije" te radionicom Kako izbjeći i upravljati rizicima". Utorak je bio rezerviran za uvod u državu i pravo, ljudska prava i s time u vezi predstavljanje novog Erasmus+ projekta „Život u doba migracija“. Utjecaj marketinških slogana bila je tema radionice u srijedu. U četvrtak smo predstavili rad naših vježbeničkih tvrtki. Tjedan smo završili okruglim stolom na temu razvoja Škole u povijesnom kontekstu i profesionalnog razvoja njezinih učenika.

Sve radionice u tjednu Europskog strukovnog obrazovanja bile su namijenjene učenicima prvih razreda naše škole i učenicima osmih razreda osnovnih škola koji su nam došli u goste. Okrugli stol na kojemu su sudjelovali bivši učenici naše škole, a danas ugledni ljudi iz gospodarskog, društvenog i političkog života bio je namijenjen svim učenicima naše škole.

Brojač posjeta

UKUPNO815,351

MJESEC17,524

TJEDAN2,412

DANAS320