SAJAM VJEŽBENIČKIH TVRTKI 2022.

16.05.2022. | objavio Admin

OVOGODIŠNJIM SAJMOM VJEŽBENIČKIH TVRTKI U SPONZI ZAPOČELI SMO EUROPSKI TJEDAN STRUKOVNOG OBRAZOVANJA!

Nakon pauze od dvije godine, ponovno je organiziran uživo Sajam vježbeničkih tvrtki za učenike smjerova ekonomist i komercijalist i to u atriju palače Sponza, u ponedjeljak 16. svibnja 2022. To je bio 6. sajam po redu u organizaciji naše škole za područje cijele županije.

S ovogodišnjim sajmom započeli smo tjedan koji je Europska komisija proglasila šestim europskim tjednom strukovnog obrazovanja i tako postali njezin službeni partner u programu obilježavanja strukovnih vještina.

Cilj "Sajma vježbeničkih tvrtki" je omogućiti učenicima smjerova ekonomist i komercijalist predstavljanje rada tvrtki kroz prezentacije, uređenje štandova, izlaganje na štandovima i sudjelovanje u sajamskom poslovanju.

Otvaranje sajma započelo je u 11,00 sati vedrim i zanimljivim igrokazom dramske skupine naše škole, a završen u 14,00 sati proglašenjem pobjednika temeljem ocjena posebno imenovanog Povjerenstva koje je pratilo rad učenika na sajmu.

Treće mjesto i novčanu nagradu od 800,00 kuna podijelile su tvrtke Redicool i Printera.  Drugo mjesto osvojila je tvrtka Bosiok kojoj je pripala nagrada od 1.500,00 kuna dok je ovogodišnji pobjednik sajma tvrtka Forza koja je nagrađena s iznosom od 2.000,00 kuna.

Novčane nagrade za najbolje tvrtke sponzorirala je OTP banka.

Svi sudionici ovogodišnjeg sajma pokazali su kvalitetu rada u svojim vježbeničkim tvrtkama. Prikazali su nam svoje inovativne ideje, kreativnost u osmišljavanju asortimana, oblikovanju promidžbenih materijala, uređenju štandova kao i umijeće u predstavljanju svojih tvrtki.

Čestitamo našim učenicima i njihovim mentorima na sudjelovanju i realizaciji još jednog sajma vježbeničkih tvrtki!

Brojač posjeta

UKUPNO857,297

MJESEC12,428

TJEDAN4,308

DANAS588