PARTNERI SMO EUROPSKOJ KOMISIJI

03.03.2022. | objavio Admin

U ORGANIZACIJI EUROPSKOG TJEDNA STRUKOVNOG OBRAZOVANJA (VET WEEK)

Naša škola je postala službeni partner Europske komisije u organizaciji Europskog tjedna strukovnog obrazovanja koji će se ove godine obilježavati od 16. do 20. svibnja.

Riječ je o projektu koji je Europska komisija prvi put pokrenula 2016. godine s ciljem promoviranja i podizanja na višu razinu strukovnog obrazovanja u zemljama Europske unije.

Ekonomska i trgovačka škola jedina je strukovna škola na području Dubrovačko-neretvanske županije koja aktivno od samog početka sudjeluje u ovom projektu.  

Za obilježavanje 6. tjedna strukovnog obrazovanja ove smo godine prijavili Europskoj komisiji dva ključna događanja zbog čega su nas uvrstili u svoj službeni program i evidentirali u svoju interaktivnu mapu.  

S ponosom ističemo da se radi o Sajmu vježbeničkih tvrtki i predstavljanju GLOBE projekta o održivom razvoju i očuvanju okoliša.

Detaljnije informacije o projektu obilježavanja tjedna strukovnog obrazovanja možete pronaći na sljedećim poveznicama:

https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/index_en

https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/register-your-event/events/greenblue-day-schools-globe-project-about-sustainable-goals-cicular-economy-and-safe-environment_en

https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/register-your-event/events/students-training-firms-fair_en

 

Brojač posjeta

UKUPNO894,552

MJESEC23,114

TJEDAN2,607

DANAS881