Potpisivanje ugovora

06.02.2013. | objavio Admin

U sklopu dodjele bespovratnih sredstava iz IPA fondova u Tehničkommuzeju u Zagrebu 21. rujna potpisano je novih 37 ugovoraukupne vrijednosti nešto veće od četiri milijuna eura. Korisnicima su ugovore uručili ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić i László Andor, povjerenik Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje.

U sklopu dodjele bespovratnih sredstava iz IPA fondova u Tehničkommuzeju u Zagrebu 21. rujna potpisano je novih  37 ugovoraukupne vrijednosti nešto veće od četiri milijuna eura. Korisnicima su ugovore uručili ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić i László Andor, povjerenik Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje.

U okviru sheme „Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva“,Ugovor za Ekonomsku i  trgovačku školu iz Dubrovnika potpisala je voditeljica projekta Sandra Rossetti-Bazdan. Projekt naziva Jačanje komunikacijskih kompetencija učenika srednjih ekonomskih škola (Srengthening COMmunication Competences of VOCational Economic High School Students – VOC.COM), vrijedan 99.177,07 eura rezultirat će stvaranjem kurikula za novu izvannastavnu aktivnost Govorništvo za poduzetništvo.  Ta će se nova izvnastavna aktivnost kao pilot-program uvesti u školski kurikul krajem tekuće školske godine, a od sljedeće školske godine ući će u redovitu ponudu izvannastavnih školskih aktivnosti. Tijekom 11 mjeseci provedbe Projekta, odabrani učenici i nastavnici u nekoliko ciklusa nazočit će edukaciji iz govorništva, poslovnoga komunicrianja, neverbalne komunikacije i drugih komunikacijskih vještina kako bi osnažili izvanpredmetnu korelaciju i pripremili se za izradu novoga kurikula. Kabinet u kojem će se izvoditi pilot-program opremit će se laptopima s odgovarajućom tehničkom podrškom. Ekonomska i trgovačka škola iz Dubrovnika u provedbu projekta kreće u suradnji s partnerima: 3. ekonomskom školom iz Zagreba i Srednjom ekonomskom školom Joze Matinovića iz Mostara, osnažena podrškom županijskoga Ureda za obrazovanje, razvojne agencije DUNEE i Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Brojač posjeta

UKUPNO839,131

MJESEC18,722

TJEDAN3,796

DANAS303