OD SMJERA POSLOVNI TAJNIK PREMA GLUMAČKOM POZIVU!

10.07.2021. | objavio Admin

BIVŠA UČENICA NAŠE ŠKOLE PAULA JAPUNČIĆ UPISALA AKADEMIJU DRAMSKE UMJETNOSTI!

Tijekom svog obrazovanja u smjeru poslovni tajnik, Paula Japunčić je bila aktivna članica dramske skupine naše škole. Rado se sjećamo svih njezinih nastupa na školskim priredbama i smotrama Lidrana. Za božićnu priredbu u školskoj godini 2018./2019. zajedno s prijateljicom iz razreda Nikom Matušić, Paula je osmislila i izvela uspješan dramski prikaz o životu Anice Bošković, sestre slavnog znanstvenika Ruđera.  

Od prvog razreda srednje škole Paula je znala da se želi baviti glumom i da je gluma njezin prvi i jedini izbor nakon mature. Kaže da je u tome imala veliku podršku svojih nastavnika, obitelji, Studentskog teatra Lero i ansambla Kazališta Marina Držića.

Osim sudjelovanjima u kazališnim predstavama kroz male, ali upečatljive dramske uloge, ovu je godinu posvetila pripremama za prijemni ispit na Akademiji u čemu joj je pomagala mentorica, glumica KMD,  gospođa Izmira Brautović.

Upisom na Akademiju dramske umjetnosti za akademsku godinu 2021./2022., Paulini snovi o glumi kao životnoj profesiji postaju stvarnost.

Čestitamo Pauli na upisu na Akademiju! Dijelimo s njome njezinu sreću, želimo joj puno uspjeha u studiranju i glumačkom pozivu!

Brojač posjeta

UKUPNO298,941

MJESEC11,732

TJEDAN2,499

DANAS130