SURADNJA S BIVŠIM UČENICIMA SMJERA POSLOVNI TAJNIK

10.06.2021. | objavio Admin

BIVŠA UČENICA SMJERA POSLOVNI TAJNIK PREDSTAVILA PROJEKT "EU U ŠKOLAMA"

Bivša učenica naše škole Leonarda Tikvica koja je pohađala smjer poslovni tajnik, danas je članica neprofitne udruge Erasmus Student Network-a Dubrovnik (ESN).

ESN Dubrovnik jedan je od partnera Europe Direct Dubrovačko-neretvanske županije (člana mreže Europe Direct Hrvatska) u provedbi aktivnosti usmjerenih na približavanje Europe i njezinih vrijednosti našim građanima, a posebno mladima.

„EU u školama“ naziv je projekta s kojim se Europe Direct povezuje sa školama s ciljem promoviranja nastavnih materijala vezanih uz funkcioniranje EU i europske inicijative poput „Back to school“ u okviru koje zaposlene osobe posjećuju školu koju su pohađali.

Inicijativa „Back to school“ bila je razlog Leonardine posjete našoj školi i učenicima koji ove školske godine pohađaju treći razred smjera poslovni tajnik. Leonarda je s učenicima razgovarala o EU i značenju EU za njihov svakodnevni život. U sklopu ove posjete proveden je zabavan i edukativan kviz EU & ME sa stranice "Kutak za učenje Europske Unije".

Osim što su poboljšali svoja znanja o EU, učenici su kroz ovu posjetu mogli čuti iskustvo bivše učenice o radu i razvoju nakon srednjoškolskog obrazovanja u programu poslovni tajnik.

Brojač posjeta

UKUPNO283,467

MJESEC9,499

TJEDAN1,231

DANAS200