OSMAŠIMA-BUDUĆIM PRVAŠIMA OSIGURAVAMO PODRŠKU ZA LAKŠI I USPJEŠNIJI PRIJELAZ IZ OSNOVNE U SREDNJU ŠKOLU!

12.07.2020. | objavio Admin

VIŠE U NASTAVKU...

Dragi osmaši!

Osnovnu školu ste završili jednom neobičnom školskom godinom punom izazova, a ovih se dana nalazite pred vrlo važnom prekretnicom - odlukom o izboru srednje škole.

Vjerujemo da se veselite novom životnom poglavlju i novom početku. Znamo da niti jedna promjena nije jednostavna i lagana i da je svakom učeniku potrebno vremena za prilagodbu na novu sredinu i novu školu. Isčekivanje početka srednje škole ponekad je ispunjeno strahom i nesigurnošću.

Kako bi svima vama koji upisujete našu školu olakšali prijelaz iz osnovne i omogućili što uspješniji početak nove školske 2020./2021. godine, osmislili smo PROGRAM DOBRODOŠLICE.

PROGRAM DOBRODOŠLICE uključuje upoznavanje učenika sa Školom prije početka školske godine, satove sistematizacije sadržaja općeobrazovnih predmeta (matematika i hrvatski jezik) i jačanje obrazovnih ishoda ključnih za kvalitetan nastavak obrazovanja u našoj školi.

Satovi iz Programa dobrodošlice u potpunosti su besplatni i organizirat će se od sredine kolovoza do početka nove školske godine u ugodnom i sigurnom okruženju, prema vašim potrebama i željama. Ovi satovi su prilika da pitate sve što vas zanima ili vam stvara poteškoće kao i prilika za upoznavanje vaših novih prijatelja.

Za korištenje naših usluga iz Programa dobrodošlice, možete se prijaviti prilikom upisa na upisnom mjestu u školi ili putem mail adrese: ured@ss-ekonomskaitrgovacka-du.skole.hr

OSNOVNOŠKOLSKO GRADIVO ZAJEDNO PONOVIMO I NOVU ŠKOLSKU GODINU USPJEŠNO ZAPOČNIMO!

 

Brojač posjeta

UKUPNO175,978

MJESEC18,737

TJEDAN1,427

DANAS409