RAD PREKO UČENIČKOG SERVISA NAŠE ŠKOLE

02.07.2020. | objavio Admin

OTVORENA E-MAIL ADRESA SERVISA: servis.ekonomska.du@gmail.com

Poslove posredovanja za povremeni rad redovitih učenika (učenički servis) naša škola obavlja u računovodstvenoj službi koja se nalazi u zgradi Obrtničke škole (stari dio zgrade, ulaz s parkinga, zadnji kat).

Učenici koji prvi put počinju raditi preko učeničkog servisa, besplatno dobivaju člansku iskaznicu za koju moraju donijeti:

  • malu fotografiju
  • OIB
  • broj žiro računa otvorenog kod bilo koje banke

Formular za suglasnost roditelja za rad učenika preko servisa (samo za maloljetne učenike) i formular o podacima poslodavca, dobivaju se u servisu. Temeljem ove dokumentacije u servisu se dobiva ugovor o povremenom radu koji učenik dostavlja svom poslodavcu.

Učenici završnih razreda-maturanti imaju status redovitih učenika sve do kraja školske godine odnosno do 31. kolovoza tekuće godine što znači da ostvaruju pravo rada preko učeničkog servisa i nakon završetka nastave!

Preko učeničkog servisa punoljetni učenici mogu raditi puno radno vrijeme, mogu ostvarivati pravo na rad subotama, nedjeljama i na prekovremene sate. Punoljetnost dokazuju osobnom iskaznicom kao i datumom rođenja koji se nalazi u ugovoru o povremenom radu kojeg im izdaje učenički servis Škole za poslodavca.

RADNO VRIJEME UČENIČKOG SERVISA JE SVAKIM RADNIM DANOM U VREMENU OD 8,30 DO 15 SATI!

Za sve ostale informacije možete nazvati na broj (020) 333-371.

Komunikaciju s djelatnicama učeničkog servisa također možete ostvariti putem mail adrese: servis.ekonomska.du@gmail.com

 

Brojač posjeta

UKUPNO145,810

MJESEC3,794

TJEDAN2,806

DANAS498