SRETAN USKRS!

09.04.2020. | objavio Admin

ODMOR ZA UČENIKE OD 10. DO 13. TRAVNJA 2020. VIRTUALNA NASTAVA PONOVNO 14. TRAVNJA 2020. U JUTARNJOJ SMJENI ZA SVE RAZREDNE ODJELE! (više informacija u tekstu)

Dragi naši učenici!

Na temelju održanih sjednica Razrednih vijeća na kojima su analizirane vaše aktivnosti u virtualnim učionicama, želimo vam skrenuti posebnu pozornost na VAŽNOST VAŠEG AKTIVNOG SUDJELOVANJA U NASTAVI NA DALJINU.

Obzirom da postoji mogućnost da ćemo do kraja ove nastavne godine raditi putem nastave na daljinu, važno je da aktivno sudjelujete u svojim virtualnim učionicama i da redovito obavljate zadatke koje dobivate od vaših predmetnih nastavnika.

Vaša aktivnost u virtualnim učionicama se prati i vrednuje što znači da se ocjenjuje. Prilikom zaključivanja ocjena, uz ocjene koje ste dobili u ostalom dijelu nastavne godine, jednako će se uzimati u obzir ocjene koje dobijete tijekom nastave na daljinu. 

Pratite upute i povratne informacije vaših nastavnika te pitajte ukoliko vam nešto nije jasno.

U petak 10. travnja započinje kratki odmor za sve učenike i nastavnike koji će trajati zaključno s Uskrsnim ponedjeljkom 13. travnja 2020.

Virtualna nastava ponovno počinje 14. travnja i to SAMO U JUTARNJOJ SMJENI ZA SVE RAZREDNE ODJELE. U subotu 18. travnja 2020. imamo nadoknadu sati izgubljenih zbog štrajka, prema rasporedu od ponedjeljka.

Dakle, umjesto u smjenama kao do sada, redovna nastava u virtualnim učionicama za sve razredne odjele odvijati će se isključivo u jutarnjim satima, prema redovnom rasporedu. I dalje će svaki sat trajati 45 minuta s pauzama za veliki i male odmore.

Učenici koji ne budu mogli pristupiti virtualnim učionicama u jutarnjim satima, to isto će moći napraviti tijekom poslijepodneva.

Savjetujemo učenicima da redovno ulaze u virtualne učionice i što više koriste realno vrijeme u samim učionicama za obavljanje zadataka.

Na kraju ove obavijesti pripremili smo vam poruke koje se tradicionalno ispisuju na penganim jajima. Vjerujemo da će vam se svidjeti, a možda ćete neke i zapamtiti.

Ovo jaje znak ti budi da te moje srce ljubi!
Ovo jaje mala šara, prijateljska ruka dala!
Ovo jaje za ljubav se daje!
Ovo jaje mali dar, ali veliki osjećaj!
Ovo jaje vijugama išarano, sretan Uskrs moje odabrano!
Ovo jaje žute boje, sretan Uskrs zlato moje!
Ovo jaje dala koka, darovala cura momka!
Ovo jaje nije ni srebro ni zlato, već ovako maleno od srca je dato!
Primi dušo regal ovi, pa pogodi ‘ko te voli!
Ovo jaje na vijuge, sretan Uskrs moj golube!
Ovo jaje na dar dato, ti ga primi moje zlato!

Vama i vašim obiteljima želimo sretan Uskrs i svako dobro!

Od srca, vaši nastavnici!

Brojač posjeta

UKUPNO221,011

MJESEC7,725

TJEDAN1,334

DANAS236