REDOVNA NASTAVA U VIRTUALNIM UČIONICAMA OD 18. OŽUJKA 2020.

17.03.2020. | objavio Admin

U VIRTUALNIM UČIONICAMA RADI SE PO REDOVNOM RASPOREDU - UPUTE UČENICIMA "Trijeba je bit pacijenat i ugodit zlu brjemenu da se pak dobro brijeme uživa.“ /Marin Držić, Dundo Maroje/

Dragi naši učenici!

Tijekom prva dva dana u ovom tjednu proveli smo testiranja virtualnih učionica na Yammer mreži. Na mrežnoj stranici škole dobili ste poveznice za lakši pronalazak i ulazak u vaše učionice.

Od svojih razrednika i predmetnih nastavnika u virtualnim učionicama dobili ste važne obavijesti, neki su vam nastavnici uputili prve materijale te zadali prve zadatke kako bi zajedno s vama provjerili funkcioniranje sustava.

Od sutra, 18. ožujka 2020. organizirana je nastava na daljinu PREMA REDOVNOM RASPOREDU SATI. To znači da će ovaj tjedan učenici 1. i 3. razreda u svojim virtualnim razredima imati nastavu tijekom jutarnje smjene, a učenici 2., 4. i razred prodavača će imati nastavu u virtualnim razredima tijekom poslijepodnevne smjene. Školski sat traje 45 minuta, mali odmori 5, a veliki odmor 15 minuta kao i u stvarnom okruženju.

Predmetni nastavnici će vam se javljati, svaki dan prema redovnom rasporedu, u vašim učionicama. Ponekad ćete odgovarati na postavljena pitanja isti sat, a ponekad će vam nastavnici zadati rok do kada zadatak mora biti obavljen. Rješenja zadataka predmetnim nastavnicima ćete slati na njihove privatne mail adrese, umjesto da ih ostavljate u Yammer grupu.  

Molimo da vrijeme nastave zaista provodite u svojim domovima pored svojih računala, da budete aktivni i da slijedite upute svojih nastavnika. Nastavnici će pratiti vašu aktivost i vaš napredak te vam davati povratne informacije.

Ukoliko imate problem s uređajem i treba vam bilo koja vrsta podrške i pomoći, molimo da se obratite razredniku ili da kontaktirate izravno školu. U školi su organizirana dežurstva svakim radnim danom od 8,00 do 15,00 sati.

Također molimo da slušate savjete vaših roditelja i preporuke nadležnih službi. Brinite o sebi i svom zdravlju kao i zdravlju vaših najbližih. Budite disciplinirani, odgovorni i aktivni u učenju!

Želimo vam puno uspjeha u radu i da se što prije vidimo u našim stvarnim učionicama!

Vaši nastavnici!                                                                           

Brojač posjeta

UKUPNO283,442

MJESEC9,474

TJEDAN1,206

DANAS175