REZULTATI ŠKOLSKIH NATJECANJA U STRUKOVNIM DISCIPLINAMA

08.02.2020. | objavio Admin

PROVELI SMO NATJECANJA U STRUKOVNIM DISCIPLINAMA - DONOSIMO PODATKE O PLASIRANIMA NA MEĐUŽUPANIJSKU RAZINU

Učenici četvrtih razreda naše škole ovih dana su sudjelovali u školskim natjecanjima u disciplinama: Poduzetništvo, Komercijalni poslovi i Tajničko poslovanje.

Bila je to prilika za predstavljanje praktičkih znanja i vještina stečenih tijekom četverogodišnjeg obrazovanja u našoj školi i osiguravanje plasmana na međužupanijsku razinu natjecanja.

Najbolje rezultate pa prema tome i plasmane na daljnu razinu natjecanja imali su sljedeći učenici:

1. Ivana Dobrašin i Marija Stražičić iz 4.A razreda u disciplini Poduzetništvo, učenice su se plasirale na međužupanijsku razinu natjecanja koja će se održati u Ekonomskoj i bitotehničkoj školi u Splitu tijekom ožujka. Mentorica učenicama je prof. Stanka Krile.

2. Ivana Dalmatin iz 4.C razreda plasirala se na međužupanijsku razinu natjecanja u disciplini Komercijalni poslovi koja će se također održavati u Splitu tijekom ožujka, u Komercijalnoj i trgovačkoj školi. Njezina mentorica je prof. Anita Grbić.

3. Karla Ljubišić iz 4.D razreda je bila nabolja u disciplini Tajničko poslovanje čime je osigurala plasman na višu razinu koja će se održavati u Upravnoj školi u Zagrebu, također tijekom ožujka. Njezina mentorica je prof. Dragica Gustin Bakić.

ČESTITAMO NAŠIM UČENICAMA I NJIHOVIM MENTORICAMA NA OSTVARENIM REZULTATIMA TE IM ŽELIMO PUNO USPJEHA U NASTAVKU NATJECANJA!

Brojač posjeta

UKUPNO283,504

MJESEC9,536

TJEDAN1,268

DANAS237