SAJAM VJEŽBENIČKIH TVRTKI 2023.

25.04.2023. | objavio Admin

Održan 7. sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji naše škole i 1. međužupanijski sajam DNŽ i SDŽ.

U dvorani Studentskog centra u ponedjeljak 24. travnja 2023. održan je 7. sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji naše škole za sve srednje škole s područja Dubrovačko-neretvanske županije koje imaju programe obrazovanja učenika za zanimanja ekonomist i komercijalist.

Po prvi puta na sajmu su sudjelovale i srednje škole s područja Splitsko-dalmatinske županije tako da možemo reći da je ovogodišnji sajam bio ujedno 1. međužupanijski sajam.

Na sajmu su se predstavile 14 vježbeničkih tvrtki iz naše škole, Srednje škole Metković, Srednje škole Vela Luka, Ekonomske i upravne škole Split te Komercijalno-trgovačke škole iz Splita.

Prema ocjenama Povjerenstva koje je pratilo rad učenika na sajmu kroz prezentacije, izlaganja na štandovima i sajamsko poslovanje, kao najbolje tri tvrtke proglašene su:

1. Ekođir d.o.o., Ekonomska i trgovačka škola, Dubrovnik

2. Bosiok d.o.o., Ekonomska i trgovačka škola, Dubrovnik

3. Ć`mo ić d.o.o., Ekonomska i upravna škola, Split

Sponzor nagrada za najbolje tvrtke je OTP banka d.d. Prvoplasirana tvrtka nagrađena je iznosom 350 eura, drugoplasitrana je osvojila 250 eura i za treće mjesto učenici su nagrađeni s bonom u iznosu od 150 eura.

 

Brojač posjeta

UKUPNO719,854

MJESEC3,130

TJEDAN5,836

DANAS950