Proslava dana škole - "105 i 5"

09.10.2018. | objavio Admin

Programom simbolična naziva „105 i 5“ u Dvorani pape Ivana Pavla II. 5. listopada svečano je obilježena 105. godišnjica škole i 5 godina hrvatskoga članstva u EU.

Programom simbolična naziva „105 i 5“ u Dvorani pape Ivana Pavla II.  5. listopada svečano je obilježena 105. godišnjica škole i 5 godina  hrvatskoga članstva u EU. Središnji dio programa osmišljen je kao  konferencija s ciljem informiranja učenika o radu EU institucija i  promicanja europskih vrijednosti, a osobito jedinstva raznolikosti.  Ugledna gošća, zamjenica župana Žaklina Marević predstavila je rad  Ureda Dubrovačko-neretvanske županije u Brusxellesu, europarlamentarka
Dubravka Šuica javila se videozapisom snimljenim za ovu obljetničku  prigodu, a bivša učenica škole, odvjetnička pripravnica Elizabeta  Ćormehić podijelila je svoja iskustva rada u EU institucijama.

Predstavljen je rad učenika i nastavnika u Erasmus projektima te su  najavljene i buduće međunarodne projektne aktivnosti kojima škola  nastoji svoje učenike što bolje pripremiti ne samo za domaće već i za  europsko tržište rada.
Čestitamo učenicima 1. c i 4. c razreda koji su na završnom kvizu  pokazali najviše znanja o europskim institucijama te osvojili nagradni  izlet.

Brojač posjeta

UKUPNO839,235

MJESEC18,826

TJEDAN3,900

DANAS407